Uređenje parka kod Sokolskog doma

Uređenje parka kod Sokolskog doma

Uređenje parka kod Sokolskog doma je u toku. Gradilište posetili gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, Vladimir Nedeljković, direktor JP za upravljanje građevinskim zemljištem i Katarina Dubljanin, glavni gradski urbanista.
Kako je rekao gradonačelnik Zelenović, u gradu je otvoreno više od 20 gradilišta, što dokazuje da Šabac iz dana u dan postaje sve lepši i uređeniji grad. -Obaveza odgovorne gradske vlasti je da svojim građanima obezbedi kvalitetan život u gradu. Bez uređenja javnog prostora, bez uređenja parkova, ulica i trotoara, nema kvalitetnog okruženja. Važno je da Šapčani žive zadovoljni u našem gradu, jer samo zadovoljni građani utiču da velike i važne investicije dođu u grad. Velike firme dolaze u žive gradove u kojima postoje dobri uslovi za život, pored odgovarajućeg poslovnog okruženja, dodao je gradonačelnik Zelenović.
U parku kod Sokolane uređuju se staze i postavljaju novi ivičnjaci. Ukupna površina koja će dobiti nov asfalt iznosi 1050 kvadratnih metara, a dužina staza je oko 400 metara. Vrednost radova je blizu 4 miliona dinara, a izvodi ih šabačka firma Savremena gradnja „Dumača“.