Niče sportski teren u MZ Jevremova

Niče sportski teren u MZ Jevremova

U Mesnoj zajednici „Jevremova“ u petak su počeli radovi na izgradnji sportskog terena za koji su inicijativu pokrenuli meštani ove mesne zajednice.
-Građani Mesne zajednice „Jevremova“ su se prošle godine obratili sa zahtevom da se na ovoj površini uradi sportski teren, mi smo njihov zahtev analizirali i ustanovili da ovde može da stane košarkaški teren, koji može da se koristi i kao teren za mali fudbal i odbojkaški teren. Oko terena će biti zaštitini pojas od dva metra, kako bismo korisnike zaštitili od ulice, a komšije od oštećenja njihovih objekata loptom, rekao je direktor JP za upravljanje građevinskim zemljištem Vladimir Nedeljković.


Meštanima ovog dela Šapca dugo je nedostajao teren, pa su mladi i deca najčešće koristili ulicu za igru.
-Ovo je velika mesna zajednica sa velikim brojem dece i mladih koji će se ubuduće okupljati na novom terenu za sport i igru. Planiramo da organizujemo besplatne škole odbojke i rukometa. Ovo je dokaz da mi, koji živimo ovde, treba sami da pokrećemo inicijativu jer najbolje znamo šta nam je potrebno u našoj mesnoj zajednici. Grad će nam izaći u susret i za postavljanje ležećih policajaca kako bismo povećali bezbednost naše dece, rekao je Bojan Ruvidić meštanin MZ Jevremova.